Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

LED Waskaars timerfunctie 15x15cm Wit

Prijs 18,99
 • Aantal

LED Waskaars timerfunctie 15x15cm Wit

Prijs 18,99
 • Aantal

LED Waskaars timerfunctie 15x15cm Wit
Geniet nu elke avond van mooi kaarslicht met deze LED waskaars. Geen last meer van brandgevaar, druipende kaarsen en opgebrande kaarsen, maar onbezorgd genieten van een sfeervol licht. Deze LED waskaars is vrijwel niet van echt te onderscheiden door het gebruikte materiaal, de structuur en de vorm. Hij is gemaakt van kunststof met daaromheen een dikke waslaag. Deze waslaag voelt en ziet er hetzelfde uit als een echte kaars. In het midden is deze grote kaars voorzien van 3 kunststof 'vlammetjes' die bij gebruik van de kaars flakkeren en verlicht worden. Verder werkt deze kunstkaars op 3x AA-batterijen en is hij voorzien van een timerfunctie. Met de timerfunctie brandt de kaars 6 uur lang en gaat daarna automatisch uit. Na 18 uur schakelt hij weer automatisch aan voor 6 uur. Uiteraard kunnen ook de functies On en Off gekozen worden, waarmee je zelf bepaalt hoe lang de kaars brandt. 

Specificaties
- Hoogte: 15cm
- Diameter: 15cm
- Kleur: Wit
- Materiaal: Was en kunststof
- Werkt op: 3x AA-batterijen (niet inbegrepen)
- Functies: On, Off en Timerfunctie

 • EAN code
  8719202136548
 • Kleur
  Wit

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen