Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Lechuza Puro Color 20cm Limoengroen

Prijs 15,99
 • Aantal

Lechuza Puro Color 20cm Limoengroen

Prijs 15,99
 • Aantal

Lechuza Puro Color 20cm Limoengroen
Naast de Lechuza Green Wall Home Kit is er nu ook de Puro Color bloempot met bewateringssysteem. Perfect voor iedereen die geen groene vingers heeft. De Puro Color is een ronde, kunststof pot die plek biedt aan een plant van maximaal 30cm hoog en een diameter van 12cm. Het grote voordeel van het lont-bewateringssysteem is dat je nog maar af en toe water hoeft te geven. Op het moment dat je de pot vult met het bijgeleverde PON plantensubstraat en de plant, voeg je het water toe. De plant bepaalt zelf hoe veel water hij opneemt via de lonten die in de pot verwerkt zitten. Daarna geeft de watermeter aan wanneer het reservoir weer aangevuld kan worden. Hierdoor geef je de plant nooit meer te veel of te weinig water en hoef je niet meer elke week met de gieter rond te gaan. 
Het PON plantensubstraat is een mengsel dat uit diverse soorten steentjes bestaat, die voor gezonde en goed groeiende wortels zorgen en ook nog eens schimmels voorkomen. Het is zelfs mogelijk om de PON op zichzelf te gebruiken, zonder extra potgrond. Met deze bloempot bespaar je je een hoop werk en geniet je lang van een gezonde en sterke plant. 

Eigenschappen
- Breekbestendig
- UV-bestendig
- Lichtgewicht
- Hoogwaardig gerecycled kunststof (PP)

Specificaties
- Hoogte: 16cm
- Diameter: 20cm
- Inhoud waterreservoir: 0,5L
- Kleur: Limoengroen
- Materiaal: Hoogwaardig Kunststof (PP)
- Geschikt voor: Binnenshuis
- Maximale planthoogte: 20cm

 • EAN code
  4008789133625
 • Kleur
  Limoengroen

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen