Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Kunstkerstboom Dakota in pot 90cm

Prijs 27,99
 • Aantal

Kunstkerstboom Dakota in pot 90cm

Prijs 27,99
 • Aantal

Kunstkerstboom Dakota in pot 90cm
Heb je weinig ruimte in huis voor een grote kerstboom? Dan is de Dakota kunstkerstboom een goed alternatief! De Dakota in pot is een volle, compacte kunstkerstboom van 90cm hoog (inclusief pot). Met deze kunstkerstboom creëer je eenvoudig een gezellige kerst- en wintersfeer in huis. Deze kleine boom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. De takken bestaan uit een stevige ijzerdraad, met daaromheen stroken van PVC die de takken en naalden van de boom vormen. De takken zijn naar wens uit te vouwen. Bovendien wordt de kerstboom in een stevige pot aangeleverd.

Constructie
De Dakota bestaat uit één stuk, waarbij de takken alleen nog in vorm gebracht dienen te worden. 

Specificatie
- Hoogte: 90 cm (inclusief pot)
- Diameter: 45cm
- Materiaal: PVC
- Aantal tips (takken): 110
- Kleur: Groen
- Verlichting: Nee

Veiligheid
Alle kunstkerstbomen van het merk Royal Christmas voldoen aan de strengste Europese wetgeving voor wat betreft brandveiligheid en de aanwezigheid van zware metalen. Alle bomen van het merk Royal Christmas zijn vlamvertragend. De bomen van Royal Christmas zijn hiermee geschikt om te gebruiken in openbare ruimtes. Via onderstaande links kunt u de brandveiligheidscertificaten downloaden.

Download hier het Certificaat van Overeenstemming
Download hier het Technisch Rapport
Download hier het Testrapport

 • EAN code
  8717591890010
 • Gewicht
  2,5 kilo
 • Kleur
  Groen

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen