Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Kunstbloem Phalaenopsis 70cm wit

Prijs 44,49
 • Aantal

Kunstbloem Phalaenopsis 70cm wit

NOACH OUTDOOR
Prijs 44,49
 • Aantal

Kunstbloem Phalaenopsis 70cm wit
Heeft u geen groene vingers en wilt u toch een mooie bloem in huis? Dan is deze kunst Orchidee Phalaenopsis echt iets voor u! Hij heeft mooie witte bloemen en veel kleine details, waardoor hij net echt lijkt. Deze kunstbloem is gemaakt van kunststof en heeft 5 takken met bloemen. De gehele kunstbloem is 70cm hoog, inclusief het potgedeelte van 15cm hoog. De doorsnede is 19cm.

Deze Phalaenopsis is ook verkrijgbaar in 40cm en 60cm hoog.

 • EAN code
  8718819359678
 • Merk
  NOACH OUTDOOR
 • Kleur
  Wit

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen