Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Kunst Hangplant Siererwt 55cm

Prijs 14,99
 • Aantal

Kunst Hangplant Siererwt 55cm

Prijs 14,99
 • Aantal

Kunst Hangplant Siererwt 55cm
Deze siererwt kunst hangplant heeft een hoge sierwaarde en staat erg mooi op een hoge kast, waarbij de takken vloeiend omlaag hangen. Deze siererwt bestaat uit een volle bos korte en lange takken, met daaraan grijsgroene en een aantal roze-rode zijden blaadjes. De ronde blaadjes zijn licht gebold, net zoals bij de echte siererwt. Door het gebruik van hoogwaardig PVC en de kunstzijden ziet deze siererwt er erg natuurgetrouw uit. Steek de tak in een mooie pot en geniet jarenlang van een mooie volle plant in huis of op kantoor! 

Specificaties
- Lengte: 55cm
- Kleur: Grijsgroen en rozerood 
- Materiaal: Hoogwaardig PVC en kunstzijde

 • EAN code
  5414088302973
 • Kleur
  Grijsgroen, Rozerood

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen