Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Kerstboomstandaard

Prijs 49,95
 • Aantal

Kerstboomstandaard

Prijs 49,95
 • Aantal
Met deze automatische kerstboomstandaard van Tree Nest Decorations staat jouw kerstboom in een handomdraai perfect rechtop. Plaats de boom in de standaard en druk met de voet op het pedaal om de boom vast te zetten. De 'klauwen' en de staaldraad zorgen ervoor dat de boom klem staat en niet om kan vallen. Op het pedaal, dat aan de zijkant van de standaard bevestigd is, zit tevens een lock en unlock knop. Dit is een extra beveiliging, zodat de boom niet losschiet en altijd in een hoek van 90 graden blijft staan. Na de kerstperiode is de boom eenvoudig los te maken door het pedaal omhoog te halen met de voet. Met dit automatische systeem wordt het opzetten van de kerstboom kinderspel! De standaard is gemaakt van kunststof en metaal. Hij is donkergroen van kleur en voorzien van een aantal sterren die in het kunststof gedrukt zijn. Door zijn mooie design is er zelfs geen kerstboomhuls meer nodig. Deze standaard is geschikt voor een echte kerstboom met een diameter tussen 3cm en 12,5cm en een maximale hoogte van 240cm. Om de boom in goede conditie te houden, is water noodzakelijk. De kerstboomstandaard heeft een ingebouwd waterreservoir met een maximale capaciteit van 1,1 liter.
 • EAN code
  6971825800349
 • Gewicht
  3,7 kg
 • Kleur
  Groen

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen