Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Kadoboompje - Sierappel

Prijs 29,99
  • Aantal

Kadoboompje - Sierappel

Prijs 29,99
  • Aantal

Malus ‘Red Sentinel’ op stam
De sierappel op stam is een compact boompje met mooie rode sierappels tot in de winter. Het boompje heeft ovale bronskleurige bladeren die later in het jaar verkleuren naar heldergroen. Het boompje bloeit in april en mei met grote, witte bloemen. De knoppen zijn roze van kleur. Na de bloei krijgt het boompje grote rode sierappeltjes die er tot eind december aan blijven zitten. De sierappel op stam kan op vrijwel iedere plaats in de tuin of in een bloempot op het terras staan. Hij staat het liefste op een lichte plaats uit de wind.

Verpakking
Onze terrasboompjes worden geleverd in een kartonnen houtlook box van 100 x 30 cm (HxB). De box is handig te dragen en weegt inclusief boompje circa 4,5 kilo. De box wordt verpakt in een stevige verzendverpakking zodat het boompje onbeschadigd bij u aankomt. Daarnaast wordt ieder boompje geleverd met een uitgebreide beschrijving van het boompje en verzorgingstips.

Algemene informatie
Wij leveren jaarrond boompjes van topkwaliteit die met liefde gekweekt zijn en direct afkomstig zijn van de kweker. Afhankelijk van de bestelperiode kunnen de boompjes afwijken van de productfoto. Bladverliezende boompjes worden in het voorjaar en de zomer geleverd ‘met blad’, maar worden in de winter ’kaal’ geleverd.

  • EAN code
    8719324746731
  • Potmaat
    3,3 Liter

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn*.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten**. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

  • Het kan altijd een keer voorkomen dat je niet tevreden bent over jouw aankoop. Dat vinden wij jammer. Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (Limburg), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt wonen, kan je hem daar ook terugbrengen.
  • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!


Uitzonderingen

* Voorraad
Kassen en accessoires van kassen worden vanuit het magazijn van de leverancier verstuurd. 

**Afwijkende formaten
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,95 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.