Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Grandelight 50x50x50cm

Prijs 99,00
 • Aantal

Grandelight 50x50x50cm

CAPI EUROPE
Prijs 99,00
 • Aantal

Grandelight 50x50cm zwart
Grandelight fiber terazzo is een lichtgewicht product dat voor 80 procent uit kunststof bestaat. De sfeer is identiek aan die van het originele Terrazzo, evenals de duurzaamheid en de tijdloze uitstraling. Door toepassing van nieuwe kleurtechnieken sluit de collectie nu nog beter aan bij de hedendaagse lifestyle. Houdt u van modern of klassiek, met Grandelight creëert u de juiste finishing touch. U krijgt op de Grandelight pot 1 jaar garantie.

Geschikt om binnen en buiten te gebruiken.

Capi Europe
Capi Europe is een toonaangevend bedrijf op het gebied van lichtgewicht buitenpotterie. Sinds 2016 brengen ze een collectie potterie onder de merknaam “Tutch” uit. Deze potten worden in hun eigen fabriek geproduceerd. Deze serie potten zijn superlicht, vorstvrij, UV bestendig en extreem sterk. Buiten deze collectie importeert Capi Europe diverse collecties trendy potterie in alle soorten en maten.

 • EAN code
  8716443139048
 • Merk
  CAPI EUROPE
 • Kleur
  Zwart

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen