Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Gardena Comfort Telescooptakkenschaar 650BT

Prijs 67,99
 • Aantal

Gardena Comfort Telescooptakkenschaar 650BT

GARDENA
Prijs 67,99
 • Aantal

Gardena Comfort Telescooptakkenschaar 650BT
De Gardena Comfort Telescooptakkenschaar 650BT is een ideale takkenschaar voor het knippen van jong hout met een maximale takdiameter van ca. 42 mm.  De uitschuifbare aluminium hefboomarmen kunt u instellen op 650-900 mm. Zo kunt u ook hogere takken eenvoudig bereiken. Door de lange hefboom en het lichtgewicht materiaal heeft u minder kracht nodig voor het snoeien. De grote aanslagdemper, gemaakt van speciaal kunststof, beschermt de gewrichten tijdens het snoeien. Het gebogen mes op deze bypass takkenschaar glijdt langs het contrames tijdens het snijden en snoeit zo zeer precies en vriendelijk bomen en struiken. De Gardena Comfort Telescooptakkenschaar 650BT is een onmisbare takkenschaar voor de snoeier in u. Met 25 jaar garantie is een lange gebruiksduur gegarandeerd! 

 • EAN code
  4078500877909
 • Merk
  GARDENA
 • Gewicht
  1,5 kilo
 • Kleur
  Turquoise grijs

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen