Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Gardena Broes met Verlengstuk

Prijs 22,99
 • Aantal

Gardena Broes met Verlengstuk

GARDENA
Prijs 22,99
 • Aantal

Gardena Broes met Verlengstuk
Met de Gardena Broes geef je eenvoudig de planten in je tuin zacht en gericht water. Deze broes is voorzien van een verlengstuk, waardoor het water geven op afstand makkelijker is. Het besproeien kan handmatig door de impulshendel in te knijpen, maar kan ook vastgezet worden, waardoor vermoeidheid van de hand voorkomen wordt. Tevens is de sproeikop vorstbestendig. Sluit hem aan op de tuinslang en geef eenvoudig al de planten water!

Specificaties
- Lengte: 60cm
- Diameter sproeikop: 5,5cm
- Kleur: Zwart, grijs en oranje
- Materiaal: Kunststof en rvs
- Vorstbestendig: Ja
- Aan/Uit hendel: Ja
- Slot: Ja
- Garantie: 5 jaar Gardena garantie

 • EAN code
  4078500035415
 • Merk
  GARDENA
 • Kleur
  Grijs, Zwart, Oranje

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn*.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten**. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

* Voorraad
Kassen en accessoires van kassen worden vanuit het magazijn van de leverancier verstuurd. De levertijd is langer en wordt bij de specificaties vermeld.

**Afwijkende formaten
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen