Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Esschert Design Plant Terrarium Fles 5L Set

Prijs 28,99
 • Aantal

Esschert Design Plant Terrarium Fles 5L Set

ESSCHERT DESIGN
Prijs 28,99
 • Aantal

Plant Terrarium Fles 5 liter Set
Maak eenvoudig je eigen planten terrarium met deze Esschert Design Plant terrarium fles van 5 liter. Een terrarium geeft veel sfeer in je interieur en is voor diegene die geen groene vingers hebben! Het terrarium is exclusief vulling. Planten in een afgesloten pot of fles leven in een microklimaat, waarin ze zich kunnen redden door gerecycled zuurstof, water en voedingstoffen. Je kunt hem vullen met planten, stenen, kiezels, potgrond, mos en houtskool. Zo wordt het een echte Eye-catcher! De vorm van het terrarium is als een fles met een slanke hals en in de kleur groen. Inclusief kurken dop, uitschuifbaar harkje en uitschuifbaar schepje, zodat het inrichten van je terrarium nog makkelijker wordt!

Specificaties
- Hoogte: 30cm
- Lengte: 25cm 
- Breedte hals : 7,5cm
- Kleur: Groen
- Materiaal: Glas
- Uitschuifbare Tools: 59 cm

Om je eigen Plant Terrarium te maken heb je de volgende materialen nodig
LET OP! Deze worden niet meegeleverd met het product.

- Drainagestenen: 0,9 kg
- Actieve koolstof: 1 eetlepel (12 gram)
- Aarde: 1,3 liter (0,4 kg)
- Plantjes: 2 kleine tropische plantjes, zoals Fittonia, varentjes zoals zinkvaren (Phlebodium) of venushaar (Adiantum), kleine Calathea, graslelie (Chlorophytum), fluweelplant (Gynura), lepelplant (Spathiphyllum), bladbegonia (Begonia rex.)

Hoe maak je een plant terrarium?

 • EAN code
  8714982148026
 • Merk
  ESSCHERT DESIGN
 • Kleur
  Groen

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen