Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Elho Regenton Pure Raindrop

Prijs 299,00
 • Aantal

Elho Regenton Pure Raindrop

ELHO
Prijs 299,00
 • Aantal

Regenton Pure Raindrop
De ELHO Pure Raindrop is een grijze regenton met een uniek design. Hij heeft namelijk de vorm van een regendruppel. Deze kunststof regenton heeft een inhoud van 70 liter en is met de bijgeleverde schroevenset eenvoudig te monteren tussen de regenpijp. De Pure Raindrop vangt al het regenwater op tijdens een regenbui en voert het overtollige water af via de regenpijp. Plaats de bijbehorende okergele gieter in de daarvoor bestemde opening. Deze heeft een inhoud van 5 liter en vult zich automatisch. Na gebruik is de gieter weer eenvoudig te vullen onder het kraantje van de regenton. Daarnaast is het mogelijk om een tuinslang aan te sluiten op het kraantje onderaan de ton. Ideaal om de grotere planten en struiken in uw tuin te besproeien. Dankzij de UV-filter zal de kleur niet verkleuren en kan de ton op een zonnige plek opgehangen worden. De Raindrop is geschikt voor temperaturen tot -20 graden. Bij vorst dient het kraantje geopend te worden, zodat het water weg kan lopen. Deze regenton heeft een afmeting van 115x45x48cm (HxBxD). Draag met deze Pure Raindrop bij aan een natuurlijke en duurzame manier van bewatering van de tuin! 

Specificaties
- Hoogte: 115cm
- Breedte: 45cm
- Dikte (afstand vanaf muur): 48cm
- Materiaal: Kunststof
- Kleur: Grijs en oker geel
- Inhoud: 70 liter
- Inclusief gieter van 5 liter
- Inclusief schroevenset en handleiding
- Garantie: 5 jaar

 • EAN code
  8711904311636
 • Merk
  ELHO
 • Gewicht
  7 kg
 • Kleur
  Grijs

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen