Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Eekhoorn voederhuis

Prijs 9,95
 • Aantal

Eekhoorn voederhuis

ESSCHERT DESIGN
Prijs 9,95
 • Aantal

Eekhoorn voederhuis
Eekhoorns zijn echte acrobaten en gaan slim te werk bij het bemachtigen van voedsel. Ze eten bijvoorbeeld pinda's, walnoten, hazelnoten en zonnebloempitten. Geniet van de eekhoorns die zichzelf bedienen. In korte tijd ontdekken ze hoe het dakje van zink gemaakt open moet om bij het voer te komen. Ze eten het ter plekken op of verstoppen het in de tuin om voorraad op te bouwen voor de winter. Plaats het huisje op een rustige plek. Dankzij dit huisje kun je de eekhoorns makkelijker observeren.

Materiaal
Dit nestkastje is gemaakt van vurenhout en is voorzien van een zinken dak, deze kunnen de eekhoorns eenvoudig open drukken om bij het voer te komen.

Specificaties
- Hoogte: 18cm
- Lengte  (huisje+ voorplateau): 24cm
- Breedte: 12 cm
- Kleur: Geelgroene houtkleur
- Materiaal: Vurenhout en zink
 

 • EAN code
  8714982042690
 • Merk
  ESSCHERT DESIGN
 • Kleur
  Geelgroen

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen