Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Draaiende Kerstboomstandaard

Prijs 32,99
 • Aantal

Draaiende Kerstboomstandaard

NOACH OUTDOOR
Prijs 32,99
 • Aantal

Draaiende Kerstboomstandaard
Laat de kerstboom ronddraaien met deze kerstboomstandaard. De groene, draaiende kerstboomstandaard is geschikt voor kerstbomen tot 228cm hoog, met een maximaal gewicht van 32 kg. Met de draaiende standaard kun je alle kanten van de kerstboom bewonderen. Ook ideaal voor in een showroom. De kerstboomstandaard maakt een tweeweg rotatie (afwisselen van draairichting) om te voorkomen dat het snoer opdraait. De voet heeft een diameter van 66cm en een hoogte van 16cm. Deze standaard is geschikt voor een kunstkerstboom met een stam van maximaal 3,3cm dik. Met de drie driehoekschroeven kun je de boom stevig vastzetten. Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Specificaties
- Diameter: 66cm
- Hoogte: 16cm
- Kleur: Groen
- Materiaal: Kunststof
- Geschikt voor kerstbomen tot: 228cm
- Geschikt voor kerstbomen tot: 32 kg
- Inclusief: Aan/uit schakelaar en veiligheidsadapter
- Gebruik: Binnen
- Voordelen: Tweeweg rotatie en makkelijk te monteren

 • EAN code
  8719358000175
 • Merk
  NOACH OUTDOOR

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen