Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Draadloze Schakelaarset Calex

Prijs 29,99
 • Aantal

Draadloze Schakelaarset Calex

Prijs 29,99
 • Aantal

Draadloze Schakelaarset Calex
Met de draadloze schakelaarset van Calex kies je voor gemak binnen in huis. Zet met één afstandsbediening drie lampen of andere apparatuur op afstand aan en uit. Deze startset bestaat uit een afstandsbediening en drie schakelaars. Plug de schakelaar in een stopcontact en steek de stekker van de lamp of het apparaat erin. Daarna is het meteen mogelijk om de apparatuur op afstand te bedienen met een maximaal bereik van 30 meter. Wil je alle apparatuur in één keer uitschakelen? Dat kan met één druk op de knop. Deze schakelaarset is geschikt voor lampen en apparaten tot 1500 Watt. Met dit domotica (Smart Home) systeem maak je het leven in huis net wat makkelijker. 

Specificaties
- Kleur: Wit
- Materiaal: Kunststof
- Categorie: Smart Home
- Voltage: 230V
- Batterijtype: CR2032
- MHz: 433
- Tot 1500 Watt

Inhoud verpakking
- 1 afstandsbediening
- 3 stopcontactschakelaars

 • EAN code
  8712879138358
 • Kleur
  Wit

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen