Dierenartikelen

Breng leven in huis en tuin! Bekijk hier onze dierenproducten. GroenRijk heeft een uitgebreide collectie van kwalitatief goede producten beschikbaar, met onder andere vissenvoer en voeding voor honden en katten. Ook vogels hebben ‘s winters soms onze hulp nodig met voeding of beschutting.  Hier vind je een dwarsdoorsnede van ons assortiment. Kom in het plaatselijke GroenRijk-tuincentrum kijken voor een uitgebreider aanbod en een deskundig advies van onze medewerkers.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 85 producten
Vergelijk (0)

GroenRijk houdt niet alleen van de tuin, maar ook huisdieren dragen wij een warm hart toe. Dat is logisch, want huisdieren zijn lief, trouw en verdienen daarom een goede voeding (en af en toe wat lekkers). De meeste van onze tuincentra bieden een groot aanbod aan dierenartikelen.

Het gaat dan bijvoorbeeld om voeding, vulling voor het dierenhok, speeltjes en accessoires. Voor deze dieren bieden wij producten aan:

  • Honden
  • Katten
  • Konijnen en knaagdieren
  • Gevogelte


Dierenvoeding
Kom naar tuincentrum GroenRijk voor de dagelijkse voeding voor onder meer honden, katten en knaagdieren. Wij bieden diverse merken aan, zoals Royal Canin of Whiskas. Het is belangrijk om de juiste voeding aan te schaffen. Net zoals bij mensen is voedsel niet alleen om de honger te stillen. Goede dierenvoeding zorgt o.a. voor een gezonde vacht, gezonde tanden en een vitaal lichaam. Vraag onze medewerkers welke voeding er geschikt is voor jouw huisdier. Je hebt voeding voor diverse leeftijdsgroepen en rassen.

  • Royal Canin
  • Pedigree
  • Felix
  • Whiskas
  • Bonzo


Aquarium
Een aquarium is een levend schilderij in je woonkamer. Het is niet alleen leuk om naar te kijken, het werkt ook nog eens rustgevend. Onze specialisten leren je alles over het inrichten van je aquarium en het houden van vissen, samen komen we tot een leuke samenstelling zodat jij straks vol trots kunt genieten!

Vogels
Veel mensen vinden het leuk om de verschillende vogelsoorten op bezoek te krijgen. Doordat veel tuinen -anno nu- voornamelijk uit tegels bestaan, kunnen de vogels geen voedsel of beschutting meer vinden. Je kan ze helpen door vogelhuisjes of vogelvoeding aan te schaffen.

Snel meegenomen!
Wij hebben bij GroenRijk altijd voldoende parkeerruimte beschikbaar voor onze winkels, dus de zakken voer of andere dierenartikelen kunnen zo via het winkelwagentje de auto in. Heb je hulp nodig met tillen? Vraag het ons! Een van onze medewerkers wil graag even helpen de producten in de auto te tillen.