Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

DecorativeLighting Koppelbare Clusterverlichting - 768 LED - 5.5m - extra warm wit

Prijs 27,99
  • Aantal

DecorativeLighting Koppelbare Clusterverlichting - 768 LED - 5.5m - extra warm wit

Prijs 27,99
  • Aantal

Sfeervolle verlichting kan met de kerst niet ontbreken in uw huis of tuin! Met deze koppelbare clusterverlichting bepaalt u zelf hoe veel lampjes u aansluit. Deze uitbreidingsset bestaat uit een groene draad van 5,5 meter met 768 LED lampjes extra warm wit licht. Bij clusterverlichting hebben de lampjes een minimale tussenruimte en zorgen ze voor een vol effect. De set is koppelbaar tot maximaal 3500 LED lampjes (31V) en maximaal 17 verbindingen. Daarnaast is de set exclusief de IP44 adapter. De adapter uit de serie WK91222  is geschikt om aan deze verlichtingset te koppelen.

Specificaties
- Aantal lampjes: 768 LED
- Kleur verlichting: Extra warm wit
- Lengte snoer met lampjes: 5,5m
- Kleur snoer: Groen
- Exclusief: Adapter
- Geschikt voor binnen en buiten
- Lampjes zijn niet vervangbaar
- Serie extension set: WK91222

  • EAN code
    8719202359510

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

  • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
  • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
  • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen