Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Cobb Premier Barbecue

Prijs 169,95
 • Aantal

Cobb Premier Barbecue

Prijs 169,95
 • Aantal

Cobb Premier Barbecue
De Cobb Premier is een award-winning houtskool barbecue waar u de lekkerste gerechten op kunt bereiden. Deze Cobb wordt standaard geleverd met de anti-aanbak basisplaat, waarmee u groente, vlees en vis eenvoudig kunt bakken. De basisplaat is voorzien van kleine gaatjes aan de zijkant, waardoor vet eenvoudig in de opvangbak loopt. Tevens is het mogelijk om de Cobb uit te bereiden met de accessoires, zodat u er ook op kunt grillen, braden, wokken en roken. Door zijn compacte design is hij overal mee naartoe te nemen of op de tuintafel te gebruiken. De Cobb Premier is gemaakt van RVS en is erg veilig in gebruik. Bij deze barbecue blijft de warmte geheel binnenin en wordt de onderkant niet heet. Het is daardoor zelfs mogelijk om de Cobb tussentijds te verplaatsen zonder u te verbranden. Daarnaast is deze compacte barbecue al binnen 3 minuten warm en klaar voor gebruik.

De Cobb Premier is geschikt voor 2-4 personen en heeft een grilloppervlak van 30cm. De totale hoogte is 32,5cm, de hoogte zonder deksel is 17,5cm. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de barbecue aan te maken met briketjes of de speciale Cobble Stone. Met de Cobble Stone heeft u geen aanmaakblokjes nodig en blijft de Cobb 2 uur warm. Tevens zijn alle onderdelen van de Cobb geschikt voor in de vaatwasser.

Specificaties
- Diameter grilloppervlak: 30cm
- Hoogte: 32,5cm
- Aantal personen: 2-4
- Brandstof: briketjes of Cobble Stone
- Vaatwasserbestendig
- Binnen 3 minuten klaar voor gebruik
- Uit te breiden met diverse accessoires
- Gewicht: 4kg
- 2 jaar garantie

 

 


 

 • EAN code
  6009688700350
 • Merk
  COBB
 • Gewicht
  4 kg
 • Kleur
  Zilver

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen