Cadeaus

Een cadeau krijgen is erg leuk, maar ook een cadeau geven zorgt voor een goed gevoel. Bij GroenRijk kan je een heleboel mooie cadeaus vinden: van planten, kaarsen tot decoratie en meer. De onderstaande producten zijn speciaal als presentje gepresenteerd. Deze producten kunnen bij jou of de ontvanger in heel Nederland worden thuisbezorgd! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 16 van 16 producten
Vergelijk (0)

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor familie, collega's of vrienden? Dan ben je bij GroenRijk aan het juiste adres! Bloemen en planten zijn namelijk ideaal als cadeau. Wie geniet er nou niet van de prachtige kleuren, geuren en rust die planten meebrengen. Je ziet hier ons online aanbod, maar we hebben veel meer cadeau-artikelen in de winkel liggen.

Er is genoeg bij ons uit te zoeken. Naast bloemen en planten zijn dat ook tuingereedschap, bloempotten, dierenartikelen (dierendag) en veel meer. Zoekt de ontvanger liever zelf? Dan hebben wij met onze cadeaukaart een oplossing hiervoor. 

Wij hebben onder andere:

  • Moederdagcadeau's
  • Verjaardagscadeau's
  • Cadeaukaarten
  • Bloemen
  • Plant in pot-combinaties (kant en klaar)


Cadeaukaarten
Van planten, potten en barbecues tot voeding voor je huisdier: de GroenRijk Nationale Tuinbon kan je uitgeven aan het gehele assortiment van GroenRijk. Hij is in onze winkels en online verkrijgbaar vanaf 10 tot 150 euro. Je hoeft niet in één keer het gehele bedrag op te maken, maar kan het spreiden over meerdere bezoekjes aan onze tuincentra. Wij accepteren naast de GroenRijk Nationale Tuinbon ook de VVV-Cadeaukaart en de Huis en Tuin Cadeau:

  • GroenRijk Nationale Tuinbon
  • VVV-Cadeaukaart
  • Huis en Tuin Cadeau


Zakelijk
Wij zijn bij GroenRijk ondernemend en hebben een passie voor ons vak. Dat betekent dat wij altijd naar oplossingen zoeken voor de wensen van onze klant. Ook onze zakelijke klanten. Want ook voor bedrijven hebben wij genoeg te bieden. Producten en cadeaukaarten kunnen wij bijvoorbeeld in grote aantallen verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden op dit gebied, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.