Zwembaden

Ga deze zomer heerlijk zwemmen in je eigen tuin. Bij GroenRijk koop je Intex zwembaden geschikt voor jong en oud. Neem een duik in ons assortiment en bestel vandaag nog! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten
Vergelijk (0)

Zwembad kopen 

Zoek de verkoeling op met een eigen zwembad in de tuin! Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in een zwembad met vriendjes en vriendinnetjes. Niets is lekkerder dan in de zomer te gaan zwemmen en hoe leuk is het als dat in eigen tuin kan! Geen gezeur meer bij het zwembad, lange rijen of drukte bij de zwembaden met een eigen zwembad in de tuin voor jou alleen. Een zwembad voor in de tuin koop je bij GroenRijk in de webshop of in een van onze vestigingen. 

Waterpret voor jong en oud

Een zwembad is leuk voor jong en oud. Kinderen vermaken zich de hele dag in het water door te spelen en oudere kinderen en volwassenen zoeken graag de verkoeling op in het zwembad. De zwembaden van GroenRijk zijn geschikt voor zowel kleine kinderen als voor baby's. Doordat er een kleine laag water in het bad gaat, kan je veilig met je baby het water in. Maak de waterpret nog groter met een Frozen zwembad of een zwembad met sterren erop. Bekijk het gehele aanbod in onze webshop of kom naar een van onze GroenRijkers en haal jouw zwembad voor in de tuin! 

Zwembaden Kopen | GroenRijk.nl | Kom naar een van onze vestigingen

Wat kost een zwembad?

Wil jij deze zomer graag genieten van een eigen zwembad in de tuin, dan ben je natuurlijk ook nieuwsgierig naar de prijzen rondom een zwembad. Binnen ons assortiment vind je verschillende prijzen voor een zwembad. Zo heb je bij GroenRijk al een zwembad voor €5,99! Voor welk zwembad je ook kiest, bij GroenRijk ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Met een zwembad van GroenRijk heb je nog jarenlang plezier.