Buitenverlichting

Buitenverlichting geeft niet alleen licht, maar zorgt ook voor meer sfeer en gezelligheid tijdens de donkere dagen. Blijf in de avond langer buiten met familie en vrienden met de buitenverlichting van GroenRijk. Bekijk ons aanbod en zorg ook voor verlichting bij jou buiten! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 53 producten
Vergelijk (0)

Verschillende soorten buitenlampen 

Ben je op zoek naar een leuke lamp voor buiten? Dan ben je bij GroenRijk aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keus aan buitenverlichting in verschillende stijlen en soorten, geschikt voor iedere tuin. Met de luxe uitstraling van onze buitenlampen maak je je tuin compleet en zorg je meteen voor een nieuwe look. Bekijk de verschillende modellen en bestel vandaag nog een lamp voor buiten. 

De mooiste buitenverlichting kopen? | GroenRijk.nl

Verlicht je tuin 

Zorg voor meer licht buiten tijdens de donkere dagen met de buitenverlichting verkrijgbaar bij GroenRijk. Blijf na een barbecue nog gezellig buiten kletsen en zorg voor licht met een mooie buitenlamp. In ons assortiment vind je lampen in verschillende modellen. Een greep uit ons assortiment:

  • een wandlamp met bewegingssensor;
  • een tuinlamp met bewegingssensor;
  • een tuinkaarshouder;
  • Solar tuinverlichting;
  • en nog veel meer

Ga voor het complete aanbod buitenverlichting naar een GroenRijker bij jou in de buurt. Blijf je liever thuis? Ook geen probleem! Bestel dan snel, eenvoudig en veilig in onze webshop. 

LED verlichting voor buiten 

In ons assortiment buitenverlichting vind je buitenlampen die geschikt zijn voor LED verlichting. LED verlichting geeft een warme en sfeervolle kleur en geeft een hoop licht af. Hierdoor zie je 's avonds veel meer en kan je lekker lang buiten blijven zitten op je loungeset zonder dat het 'donker' wordt. Met buitenverlichting maak je je tuin echt compleet. 

Solar tuinverlichting 

Heb je geen zin om meterslange bedrading aan te leggen om je tuin te voorzien van buitenverlichting? Dan is Solar tuinverlichting helemaal iets voor jou, want deze manier van je tuin verlichten gebeurt voor 100% op zonne-energie. Niet alleen erg handig, maar ook nog duurzaam. Het enige wat je nodig hebt is een zonnige plek in de tuin, op je balkon of op het terras. De lamp doet vervolgens het werk en slaat het zonlicht op. Bij GroenRijk heb je een ruime keus aan lampen die op zonne-energie werken. Zo vind je voor elke plek in de tuin de perfecte Solar tuinverlichting.