Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Bolsius herdenkingskaars in glaspot met deksel rood

Prijs 7,29
 • Aantal

Bolsius herdenkingskaars in glaspot met deksel rood

BOLSIUS
Prijs 7,29
 • Aantal

Bolsius herdenkingskaars in glaspot met deksel rood
De Bolsius herdenkingskaars in de kleur rood blijft extra lang branden. De kaars zit in een glazen pot met deksel waardoor de kaars niet zo makkelijk uitwaait. De pot heeft een hoogte van 17 cm. De herdenkingskaars is bedoelt voor buiten en afhankelijk van de weersomstandigheden heeft de kaars gemiddeld 130 branduren.

Met herdenkingskaarsen herdenken we onze dierbaren eerbiedig. Deze kaarsen staan namelijk symbool voor het eeuwige leven. De herdenkingskaarsen zijn er speciaal voor gemaakt om neer te zetten bij een graf op een begraafplaats, maar je kunt ze ook gebruiken voor herdenkingsavonden of op plekken van stilte.

 • EAN code
  8717847030665
 • Merk
  BOLSIUS
 • Gewicht
  1 kilo
 • Kleur
  Rood

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen