Buitenpotten

Bekijk hier ons assortiment buitenpotten. In de webwinkel verkopen wij een deel van ons assortiment. Voor het complete assortiment verwijzen wij je naar de GroenRijk-vestiging bij jou in de buurt, waar wij je graag een passend advies geven.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 25 van 25 producten
Vergelijk (0)

Potten en manden zijn meer dan een omhulsel voor je plant. Het is een belangrijke manier om sfeer en kleur mee te geven aan je tuin. Wat is jouw stijl? Van kleurrijk, tot strak, tot landelijk, bij GroenRijk vind je een groot aanbod van grote en kleine potten, bloembakken en manden.

Een mooie, bijzonder pot of schaal maakt van je terras of balkon een stijlvolle, vrolijke en luxe buitenruimte. Combineer hoge met lage potten, wissel luxe af met 'basic' en maak een afwisselende compositie in kleur en materiaal. Kies voor een plant die, niet alleen zichzelf maar ook de pot eens in de schijnwerpers zet.Materialen
Je hebt buitenpotten in diverse soorten materialen. Dit kan bijvoorbeeld zwaarder steen zijn of juist het lichtere kunststof. Bij veel mensen is het klassieke terracotta een vaste waarde in de tuin. Met citrusboompjes, laurier, oleander en bougainvillea in terracottabakken creëer je die heerlijke sfeer van het zonnige zuiden op eigen terras. Wat naast het materiaal belangrijk is, is de functie van potterie. Een bloempot houd bijvoorbeeld het water vast. Sommige mensen gebruiken grote buitenpotten zelfs als afscheiding voor hun voortuin of terras.

 
Balkon
Geen tuin? Wel buitenpotten! Ook voor op het balkon zijn er talloze mogelijkheden voor het plaatsen van prachtige planten. En dit hoeft niet eens je schaarse ruimte te kosten! Je hebt diverse mogelijkheden voor het plaatsen van potten op de balkonrand, het ophangen aan de muur en zelfs het bevestigen aan de regenpijp.