Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Bloempot Metaal met Standaard Ø30cm

Prijs 39,99
 • Aantal

Bloempot Metaal met Standaard Ø30cm

Prijs 39,99
 • Aantal

Bloempot Metaal met Standaard Ø30cm
Deze stoere bloempot is geheel gemaakt van metaal en is voorzien van een losse standaard. Met de standaard zorg je ervoor dat de bloempot van de grond staat en er een ruimtelijker effect ontstaat. Plaats een mooie plant erin en je hebt meteen sfeer in huis. De standaard is zwart van kleur en de pot heeft een hexagon design dat grijs-groen en zwart van kleur is. Hij heeft een totale hoogte van 48,5cm, waarbij de pot een hoogte heeft van 30cm en een diameter van 30cm. Deze metalen pot is niet waterdicht. We adviseren dan ook een binnenpot of binnenhoes te gebruiken. 

Specificaties
- Hoogte: 48,5cm
- Hoogte pot: 30cm
- Diameter: 30cm
- Kleur: Zwart en Grijs-groen
- Materiaal: Metaal
- Waterdicht: Nee, gebruik een binnenhoes of binnenpot.

 • EAN code
  9900000549466
 • Kleur
  ??

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen