Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Bierkrattafel hout

Prijs 41,95
 • Aantal

Bierkrattafel hout

ESSCHERT DESIGN
Prijs 41,95
 • Aantal

Bierkrattafel hout
Met deze bierkrattafel heb je je bier altijd bij de hand. Deze houten tafel kun je op een aantal opgestapelde bierkratten plaatsen, waardoor je je eigen statafel creëert. Het handige is dat je zelf de hoogte van de tafel kunt bepalen, door het aantal kratten dat je eronder plaatst. De tafel heeft een grey wash kleur en is zeer sterk. In het midden van de tafel zit een los deksel, waardoor de flesjes eenvoudig uit de krat te pakken zijn. De bierkrattafel heeft een afmeting van 77x57,5cm (LxB). De totale hoogte van de tafel is 11,5cm, waarvan 6,5cm over de krat valt. Ideaal voor bij een barbecue of tuinfeest!

Specificaties
- Hoogte: 11,5cm
- Lengte: 77cm
- Breedte: 57,5cm
- Kleur: Grey wash
- Materiaal: Hout

 • EAN code
  8714982134135
 • Merk
  ESSCHERT DESIGN
 • Gewicht
  6 kg
 • Kleur
  Grey wash

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen