Aan vergelijking toevoegen
Vergelijk (0)

Bank Teakhout Taman ca.120cm

Prijs 359,00
 • Aantal

Bank Teakhout Taman ca.120cm

Prijs 359,00
 • Aantal

Bank Teakhout Taman ca.120cm
Zeer mooie robuuste bank met rugleuning, gemaakt van onbehandeld teak hout. Doordat het hout onbehandeld is, heeft de bank de natuurlijke bruine teakhout kleur behouden. Dit bankje biedt plaats voor 1-2 personen, maar is ook erg leuk om te gebruiken als decoratie in bijvoorbeeld de hal of woonkamer. De afmetingen van de bank zijn circa 120x45x95cm. Het formaat kan per bank iets afwijken door het gebruik van natuurlijke materialen.

Specificaties
- Hoogte: 95cm
- Lengte: 95cm
- Diepte: 45cm
- Materiaal: Teakhout

 • EAN code
  8716525478850
 • Kleur
  Naturel

Wij leveren dit product per post in  Nederland (1-2 dagen) en  België (2-3 dagen). Vrijwel alle getoonde artikelen in de webwinkel zijn op voorraad in ons magazijn.

Verzendkosten
Als je iets koopt in onze webwinkel, dan betaal je daarvoor 4,95 euro verzendkosten*. Maar wist je dat je dit bedrag terug kan krijgen? Wij stoppen in de verzenddoos een kortingsvoucher van hetzelfde bedrag voor aankopen in een van onze tuincentra. Zo gezien is de bezorging eigenlijk gratis! Meer informatie over de kortingsvoucher

Retourneren

 • Wil je het bestelde product niet meer? Uiteraard mag je het product binnen de bedenktijd van 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Let op: Retourneren kan alleen naar ons webwinkelmagazijn aan de Kanaalweg 7 in Maasbree (nabij Venlo), niet in de fysieke tuincentra van GroenRijk. Mocht je in de buurt van ons webwinkelmagazijn wonen, dan kan je hem daar ook terugbrengen.
 • Is het bestelde artikel defect of beschadigd? Neem via deze pagina contact met ons op!
 • Lees hier alle informatie over de algemene (retour)voorwaarden 


Uitzonderingen

*Afwijkingen
1) Cadeaubonnen worden via de briefpost verstuurd, daarvoor brengen we 1,99 euro in rekening aan verzendkosten.
2) Sommige artikelen zijn te groot of zwaar voor reguliere pakketpost. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Gewicht- en/of volumetoeslag wordt altijd vermeld onder het tabblad 'Specificaties' bij het product.

 

 

Dit artikel is te bestellen via de webwinkel. Wil je het artikel het liefst in 't tuincentrum kopen?

Neem voor de actuele voorraad en beschikbaarheid bij onze tuincentra contact op met de betreffende GroenRijk-vestiging!

Contact met vestigingen