Hoveniers

Heb je een nieuwbouwhuis of wil je de tuin helemaal anders indelen? Het is gemakkelijk om dat te laten uitvoeren door een hovenier. Sommige van onze tuincentra hebben een eigen hoveniersdienst die de klus voor je willen uitvoeren. Dat scheelt een hoop werk en garandeert een prachtig resultaat. Vraag naar de mogelijkheden!

Een mooie tuin begint met een doordacht ontwerp. Wij houden bij het maken van het ontwerp rekening met de grootte en de ligging van de tuin, de stijl van het huis en als laatste niet te vergeten: jouw wensen! Heb je geen tijd, zin of de kennis om jouw tuin goed te onderhouden, dan kan je onze hoveniers inhuren om jouw tuin te laten onderhouden. Met alle gemak een verzorgde tuin.

Ook kunnen wij u adviseren of er bijvoorbeeld gesnoeid moet worden, en wij kunnen jouw tuinproblemen oplossen. Voor het onderhoud van je tuin maken we gebruik van vakkundig gereedschap, goede onderhoudsmiddelen en de juiste kennis.

Bestrating
Wil je een mooie, strakke tuin met minimaal onderhoud? Dan kan je kiezen voor gedeeltelijke of gehele bestrating van jouw tuin. Wij bekijken graag samen met je naar de mogelijkheden: welke steen, welke kleur, welk patroon past het beste in jouw tuin? Onze hoveniers leggen, indien gewenst, graag de bestrating voor je aan.

Schuttingen
Je hebt een heerlijke tuin, maar wilt graag wat privacy? Dan is een schutting de ideale oplossing. Deze sluit jouw tuin af en is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Je kan de diverse soorten schuttingen komen bekijken de tuincentra met hoveniersafdeling. Onze medewerkers adviseren je graag over welke geschikt is voor jouw tuin.

Beplanting
In het ontwerp van een tuin speelt de beplanting natuurlijk een belangrijke rol. Bloemen en planten maken jouw tuin tot een paradijs waar je het hele jaar door van kan genieten. Maar de keuze aan beplanting is enorm. Wij helpen je bij deze keuze en geven bovendien aan welke plaatsen wel en niet geschikt zijn voor bepaalde soorten planten. Met onze deskundige adviezen komt elke bloem, plant of boom op de juiste plek in jouw tuin te staan.

Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Diensten

Onze tuincentra