Hondenartikelen

Bij GroenRijk kan je niet alleen terecht voor planten en tuinartikelen, maar ook voor artikelen en voeding voor je hond. Ze verdienen de beste voeding, speeltjes en verzorging, want de hond is immers jouw beste vriend. Kom naar de GroenRijk tuincentra voor een groot aanbod aan hondenartikelen. 

Baasjes kijken hun ogen uit met het aanbod aan voeding, verzorging, hondenspeelgoed voor hun hond. Je kan terecht voor de dagelijkse hondenvoeding, manden en benches, piepbeesten of kluiven.

De voeding is erg belangrijk voor de gezondheid van je hond. De tanden en de vacht zijn vaak belangrijk wat de verzorging betreft. Vraag onze medewerker voor passend advies.
 

  • Hondenvoer
  • Hondenspeeltjes
  • Benches en manden
  • Hondenverzorging (borstels, vlooienbanden, kluiven)


De dagelijkse benodigdheden voor je trouwe viervoeter vind je in onze dierenafdeling. De meeste van onze vestigingen hebben deze in het tuincentrum. Ben je op zoek naar een specifiek product? Vraag het ons! Hebben wij het niet, dan is het vaak na te bestellen.

Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging.

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenartikelen