Buitenpotten

Potten en manden zijn meer dan een omhulsel voor je plant. Het is een belangrijke manier om sfeer en kleur mee te geven aan je tuin. Wat is jouw stijl? Van kleurrijk, tot strak, tot landelijk, bij GroenRijk vind je een groot aanbod van grote en kleine potten, bloembakken en manden.

Een mooie, bijzonder pot of schaal maakt van je terras of balkon een stijlvolle, vrolijke en luxe buitenruimte. Combineer hoge met lage potten, wissel luxe af met 'basic' en maak een afwisselende compositie in kleur en materiaal. Kies voor een plant die, niet alleen zichzelf maar ook de pot eens in de schijnwerpers zet.Materialen
Je hebt buitenpotten in diverse soorten materialen. Dit kan bijvoorbeeld zwaarder steen zijn of juist het lichtere kunststof. Bij veel mensen is het klassieke terracotta een vaste waarde in de tuin. Met citrusboompjes, laurier, oleander en bougainvillea in terracottabakken creëer je die heerlijke sfeer van het zonnige zuiden op eigen terras. Wat naast het materiaal belangrijk is, is de functie van potterie. Een bloempot houd bijvoorbeeld het water vast. Sommige mensen gebruiken grote buitenpotten zelfs als afscheiding voor hun voortuin of terras.

 Balkon

Geen tuin? Wel buitenpotten! Ook voor op het balkon zijn er talloze mogelijkheden voor het plaatsen van prachtige planten. En dit hoeft niet eens je schaarse ruimte te kosten! Je hebt diverse mogelijkheden voor het plaatsen van potten op de balkonrand, het ophangen aan de muur en zelfs het bevestigen aan de regenpijp. 

Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie

Onze tuincentra