Gasbarbecues

Dat barbecueën leuk, lekker en gezellig is, dat hoeven we je niet te vertellen. Maar we kunnen je uiteraard wel adviseren over het type barbecue. Wil je een gasbarbecue kopen? Dat heeft zeker zijn voordelen ten opzichte van andere soorten bbq's.

Voor veel mensen is de snelheid van de gasbarbecue een belangrijke reden om dit type te kopen. Geen gedoe meer met het aankrijgen van die kolen. Dit scheelt je veel tijd, die je kan besteden aan je gasten. Bovendien bespaart het vieze handen, voorkom je geur in je kleding en misschien wel een hele hoop frustratie.


Een ander belangrijk voordeel is de aanpasbaarheid van het vuur. Je hebt verschillende soorten vlees en groenten die je kwijt kan op de gril, deze zijn niet altijd op dezelfde hitte klaar te maken. Een sterkere of minder sterke vlam is een kwestie van een knopomdraai. 

Vraag onze medewerkers van de barbecue-afdeling om advies, zodat je jouw wensen kan terugvinden in je nieuwe barbecue.

Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging.


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues

Onze tuincentra