Luchtzuiverende kamerplanten

In veel gebouwen en huizen is de kwaliteit van de lucht niet goed. Vooral in de winter is dit het geval, als de deuren en ramen zijn gesloten en er uitstoot is van verwarming en mensen zelf. Het gaat hier niet alleen over de woonkamer, maar ook over andere plekken waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, het kantoor, de schoolklas. De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, onze fitheid en ons welbevinden. 

De natuurlijke luchtverbeteraar
Dit kan je verhelpen door genoeg kamerplanten in je huis te plaatsen. Kamerplanten? Jazeker, naast dat ze mooi zijn, zijn kamerplanten ook goed voor de kwaliteit van de lucht. GroenRijk heeft een mooie selectie, zoals de Air So Pure-serie. Deze neutraliseren schadelijke stoffen, zetten de CO2 om in zuurstof en verbeteren zelfs de luchtvochtigheid in jouw woning. Dat zorgt voor een gezonde leefomgeving!

De luchtkwaliteit in deze ruimten wordt bedorven door chemische stoffen die niet alleen worden afgegeven uit meubels, kleding, vloerbedekking, muurbedekking, verf, printers etc. etc, maar ook door mensen zelf. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat planten in staat zijn om deze stoffen uit de lucht op te nemen en daardoor de lucht te reinigen.
Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Onze tuincentra