Diensten

Wij GroenRijkers zijn echte ondernemers: we doen elke dag hard ons best om onze klanten tot dienst te zijn en zetten graag een stapje extra voor jou. Wil je een grote bestelling thuis laten afleveren, jouw kantoor van planten voorzien of iets aan je tuin laten doen? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Vragen kan altijd, we willen altijd kijken wat er mogelijk is.  

Bezorging
Niet iedereen heeft een grote laadruimte in hun auto. Veel mensen hebben tegenwoordig geen auto voor de deur. Maar hoe breng je dan een grote kamerplant of een tuinset naar je huis toe? Als je in de omgeving van de vestiging woont, dan kunnen wij vaak vervoer regelen. Afhankelijk van de aankoopprijs en mogelijkheden van het tuincentrum doen wij dit gratis of tegen een geringe vergoeding. Vraag er naar bij jouw lokale vestiging.

Kantoorbeplanting
Je kent GroenRijk als het adres voor planten in je huis en tuin. Maar steeds meer vestigingen leveren ook planten voor bedrijven. Het is een goed idee om jouw bedrijfspand groen te houden. Je werkt een stuk fijner en efficiënter in een groen kantoor. Ook ziet het er voor jouw bezoekers een stuk beter uit wanneer je veel planten gebruikt binnen en buiten jouw bedrijfspand.

Hoveniers
Heb je een nieuwbouwhuis of wil je de tuin helemaal anders indelen? Het is gemakkelijk om dat te laten uitvoeren. Sommige van onze tuincentra hebben een eigen hoveniersdienst die de klus voor je willen uitvoeren. Dat scheelt een hoop werk en garandeert een prachtig resultaat. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging

Onze tuincentra