Schildercursus in Groenrijk Geldrop

Schildercursus in Groenrijk Geldrop

Galerie Bonnard uit Nuenen organiseert in groene oase van Groenrijk Geldrop de schildercursus 'Naar het leven schilderen met Keimpe van der Kooi'.

Maandag 30 april, dinsdag 1 en woensdag 2 mei tussen 10-16u

Keimpe van der Kooi kreeg landelijke bekendheid door zijn overwinning bij ‘Sterren op het doek’. Als kunstenaar oogst hij internationale bekendheid. Zijn werk is te zien en te koop bij Galerie Bonnard in Nuenen. Hij schrijft voor diverse kunstbladen.

Met de kunstenaar en docent Keimpe van der Kooi heeft galerie Bonnard gekozen voor een cursus van hoge kwaliteit. Deelnemers uit heel Nederland en België gaan deze vijfdaagse masterclass volgen. De kunstenaars die deze cursus volgen hebben iedere dag een ander programma. Ze werken iedere dag van 10.00-16.00 uur.

De planten, bloemen en diverse attributen bij elkaar vinden voor een spannend en kleurrijk stilleven zal een van de eerste uitdagingen zijn. Kleur in werk is prachtig maar hoe organiseer je dat op het doek? Vervolgens gaan de cursisten diverse studies maken om uiteindelijk ook enkele schilderijen te kunnen maken.

Ma t/m wo binnen en bij goed weer zullen de cursisten do en vrijdag buiten werken. Dit ‘en plein air’ werken zal ook in de directe omgeving van Groenrijk zijn.

Kom gerust eens kijken!

 

Data: , en
Locatie: GroenRijk Geldrop