Over GroenRijk Hattem

Welkom bij GroenRijk Hattem

GROENRIJK – Weet wat er Leeft.

Inspiratie
GroenRijk is een trendy vernieuwend tuincentrum dat “groen” een nieuwe dimensie geeft aan iedere leefomgeving met aanverwante producten en services. Ieder seizoen proberen we nieuwe innovatieve producten en services te presenteren. Sfeervol leven, heerlijk tuinieren en relaxen, daar waar het om gaat. Laat je verrassen door de mooiste planten, tuinmeubels en accessoires. Alles om af te stemmen op je wens om te genieten van het leven, binnen en buiten.

 

Kwaliteit
Planten met een hoge kwaliteit geven unieke mogelijkheden en komen hiermee binnen bereik voor wat meer wellness in en om je huis.
Zoek jouw trendy en unieke pot met plantcombinaties voor elk seizoen, maand of kwartaal.

Diversiteit
Dit is hét Tuincentrum met specialisme op veel gebieden van huis & tuin, werkplekken, wellness, woondecoratie en (huis)dierbenodigdheden.
Geniet van een breed assortiment van kwaliteitsproducten. Zowel van ons eigen merk “GroenRijk”, maar ook van de bekende kwaliteitsmerken.
Hier vind je alle handige, luxe en functionele producten als tuingereedschappen, loungesets, tuinaccessoires, terrasverwarmers, barbecues, dierenbenodigdheden… en meer!

Garantie
De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd door GroenRijk, omdat alleen producten met keurmerken en garantie in aanmerking komen in ons tuincentrum. Je kunt hierdoor op een veilige en gemakkelijke manier een keuze maken uit de vele trendy en kwalitatieve producten.

Route