Over GroenRijk Eethen (Branderhorst)

Welkom bij GroenRijk Branderhorst in Eethen.

GroenRijk Branderhorst is een middelgroot tuincentrum met een oppervlakte van c.a. 5000 m2. Door de zeer sfeervolle en landelijke uitstraling onderscheiden wij ons van andere tuincentra in de regio. In ons tuincentrum vind je alles voor huis en tuin. Het tuincentrum in overzichtelijk ingericht met diverse rijken. BuitenRijk, WaterRijk, BinnenRijk, SfeerRijk, DierenRijk, en als laatste BloemRijk.

BuitenRijk : In ons BuitenRijk vind je alles voor je tuin en/of balkon; tuinplanten, bomen/struiken, buitenpotten, BBQ’s en terrashaarden en heel veel overige leuke buiten accessoires. Ook hebben we een ruim opgezette afdeling voor tuinhout en bestrating.
WaterRijk : Bij WaterRijk kun je terecht voor alle artikelen voor je vijver zoals vissen, waterplanten en pompen en heb je vragen over de vijver en alles wat daar bij komt kijken, dan hebben wij vijverspecialisten in dienst die je overal mee kunnen helpen. We hebben zelfs een eigen Koi & Vijvercentrum inpandig op deze afdeling. Hier vind je echte Japanse koi, koivoer, filters en veel meer.   
BinnenRijk : Op ons BinnenRijk word je geïnspireerd met mooie kamerplanten, div. plantenarrangementen en een groot assortiment aan binnenpotten. Wil je je planten direct laten oppotten dan kan dit natuurlijk ook, onze medewerkers staan voor je klaar.
SfeerRijk : Nog meer inspiratie vind je op de afdeling SfeerRijk. Hier heeft GroenRijk Branderhorst de mooiste accessoires, prachtige vazen, kandelaars, kussens en nog veel meer sfeer-/ stylingsartikelen waarmee je je interieur helemaal af kan maken. Ook vind je aangrenzend op deze afdeling de tuinmeubels. Hier vind je een groot assortiment tuinmeubelen, lounge-sets, ligbanken, parasols en veel meer.
DierenRijk : In ons DierenRijk kun je je huisdieren met de artikelen uit ons assortiment helemaal in de watten leggen: hondenvoer / kattenvoer / knaagdierenvoer en nog veel meer. Natuurlijk vind je ook leuke hamsters, konijnen en veel andere knaagdieren in onze dierenverblijven. Ook aan de vogels en aan de vissen is gedacht.
BloemRijk : Bij GroenRijk Branderhorst vind je het hele jaar door prachtige verse boeketten en diverse snijbloemenarrangementen in diverse prijsklasse. In onze sfeerhoek presenteren wij ook mooie boeketten gemaakt van zijde welke bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Voor bedrijven kunnen wij het hele jaar door de (balie-) bloemstukken verzorgen, voor informatie en/of tarieven kunt u contact met ons opnemen. Ook maken wij bruidsboeketten en rouwarangementen. Onze bloemenafdeling in aangesloten bij Fleurop.

Als extra service hebben wij bij onze ingang een rolstoel staan die men kosteloos kan gebruiken. In onze koffiehoek kun je jezelf tijdens het shoppen trakteren op een lekkere kop koffie of thee, helemaal GRATIS!!

Natuurlijk kun je je aankopen door ons laten bezorgen, hiervoor zullen we minimale kosten in rekening brengen. Je mag ook GRATIS van ons een aanhangwagen gebruiken om de aangekochte producten te vervoeren. (Vraag naar de voorwaarden)

 


 

Graag tot ziens bij GroenRijk Branderhorst in Eethen.
 

Route